Небивал интерес и коментари се вихрят във  Фейсбук само след

...
Небивал интерес и коментари се вихрят във  Фейсбук само след
Коментари Харесай

Георги Христов изригна: Мощна критика срещу „Гласът на България“

Небивал интерес и мнения се вихрят във  Facebook единствено след няколко издания на музикалното шоу.

Новият  сезон се следи от много хора, а един   от тях се оказа не какъв да е, а огромният български артист Георги Христов. Той рядко икономисва смелост и директност в изрече си. Често е искрено пошъл. Умения в боравенето с метафори сподели този път.

" Гласът на България е равнище цирконий! Брилянтът е безценен! Равносилно да изляза и да изнеса концерт на цялостен плейбек..! Разбираемо, да буфосинхронирам! Не бих си разрешил! Няма ценители на скъпоценности! Добавям! Не бих!!! " -коментира артистът във Facebook.

Последователите му харесаха оповестеното от него, някои от тях влязоха в тона и стилистиката. Една от реакциите гласи, че журито продава краставици и тиквички.

Актьорът Стефан Рядков също не спести мнението си:   " Така е приятелю, буфосинхронисти доста! Истински артисти малко! Жалко! ".

„ Гласът на България “ е най-гледаният ефирен формат, стартирал тази есен в ефира на родните малките екрани. Фолк певицата Роксана също не се стърпя и даде израз на гнева си от това, което се случи с брат й в предаването. Тя дръпна унищожителна рецензия в ТикТок, ориентирана към журито. Радослав стъпи на сцената на " Гласът " и извърши емблематичния шлагер на Korn " Freak on a Leash ", само че не получи утвърждение от нито един от членовете на журито, които по този начин и не се обърнаха най-после. Нещо повече - след осъществяването му обявиха, че е пял безлично.

Инфо: blitz.bg

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР